Het Ontwerp

Afgelopen winter heeft sloepverhuur & watersportbedrijf BOEI26 de gedurende enkele jaren opgetekende ervaringen en wensen van een aantal sloepvaarders en sloephuurders samengevat om tot het ontwerp van de “ideale” sloep te komen. Nadat wij bij BOEI26 de afgelopen jaren vele sloepen getakeld hebben, van honderden sloephuurders reacties ontvingen en met de eigenaren van bijna alle verschillende typen sloepen uitgebreid van gedachten wisselden, hebben wij het initiatief genomen om alle wensen in een sloep te kombineren.

En het resultaat is de BOEIsloep 6.00

Gebouwd door de gerenommeerde De Breedendam werf, die in het ontwerp ook haar jarenlange ervaring heeft verwerkt, waarbij eveneens de alom gewaardeerde afwerkings kwaliteit duidelijk herkenbaar is in het definitieve exemplaar.

De uitgangspunten bij deze boot zijn vooral bepaald door bewezen goede vaareigenschappen in combinatie met comfortabel verblijf aan boord evenals de zo belangrijk gebleken praktische toepassingen, tegen een concurrerende prijs.

Wij hebben een twee-tal  BOEIsloep 6.00 in voorraad en willen u graag kennis laten maken. Kom bij BOEI26, naar de Straatweg 26 in Maarssen, of maak een afspraak voor een proefvaart.